YARAMIŞ ORTAOKULU

Vizyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan ve demokratik bireyler yetiştirmek. Eğitim ve öğretim alanında en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapan bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20- 14.40
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2017-2018 /2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

WEB - https://yaramis49.meb.k12.tr

Adres - YARAMIŞ KÖYÜ MALAZGİRT/MUŞ